Je keuze

Om de kans op een match zo groot mogelijk te maken, vragen we je om 3 vacatures in te dienen.
Kies zoveel vacatures als je wenst en sleep ze daarna in volgorde van jouw voorkeur.
Jouw top-favoriet zet je bovenaan. Verwijderen kan met het kruisje.
Om vacatures te kiezen, klik in de lijst hieronder op 'Kies'

Vacature detail

Over deze organisatie

 • Naam organisatie: Jeugdvraag op Maat
 • Deelwerking:
 • Sector: Opgroeien - Jeugdhulp
 • Provincie: Antwerpen
 • Werking:
  Jeugdhulp op Maat is nog een recente dienst, wij zijn namelijk opgestart in juni 2022. Concreet is Jeugdvraag op Maat tot stand gekomen door een samenwerkingsverband tussen 1G1P Trefplaats Jeugdhulp Kempen, BJB Ter Loke, BJB Cirkant en BJB De Waaiburg. Met Jeugdvraag op Maat willen wij een toegankelijk aanspreekpunt zijn voor gezinnen, hun netwerk en hulpverleners. Wij willen de tijd nemen om elke vraag warm te beluisteren en nadien eventueel samen op weg te gaan. Op deze manier willen we samen zoeken naar een antwoord op noden en behoeften. We zijn hiervoor elke dag telefonisch bereikbaar. Vervolgens bekijken we op maat van de vraagsteller/gezin en het netwerk hoe of wat verder.

  Binnen Jeugdhulp Op Maat is dus elke jeugdhulpvraag welkom en zijn wij toegankelijk voor gezinnen en hun (professionele) omgeving. We ontvangen hen warm en luisteren naar hun uitdagingen die ze tegenkomen in het (samen)leven met kinderen en jongeren, waarbij hun ontwikkelingskansen, welzijn en/of veiligheid onder spanning staan. Door te luisteren op een onbevooroordeelde en authentieke manier, hebben we respect voor ieders eigenheid en verhaal. Bovendien willen we de gezinnen en andere vraagstellers stimuleren om hun eigen groeikracht aan te spreken. We verkennen de vraag samen en indien nodig, engageren we ons om eerste mogelijke acties en/of pistes om te zetten in de praktijk.

  We zijn bruggenbouwers die mobiel en ambulant op weg gaan samen met alle betrokkenen die geraakt zijn. We willen mogelijkheden creëren zodat kinderen, jongeren en hun omgeving de regie terug in eigen handen krijgen en kansrijk kunnen opgroeien. Daarnaast willen we actieve partnerschappen aangaan om samen te zoeken naar het bewaren, herstellen en/of opbouwen van positieve verbinding en oplossingen. We gaan voor eerdere, juistere en betere hulpverlening afgestemd op maat van de gezinnen. We dagen elkaar uit om te kijken naar eigen verantwoordelijkheden en engagementen, waarbij out of the box denken en het samen dragen onze overtuiging is. We zien elkaar als gelijkwaardig en gaan dan ook voor een wederzijds stimuleren, inspireren en motiveren.

  We vinden het belangrijk dat Jeugdhulp Op Maat als sterk samenwerkingsverband verder blijft groeien in het steeds veranderende hulpverleningslandschap. We willen een drijvende kracht zijn om de opportuniteiten die zich aanbieden, mee vorm te geven. Dit met een innovatieve kijk en een gezonde portie “goesting” om een sterk Jeugdhulp Op Maat op de kaart te zetten.
 • Website:
 • Doelgroepen: Kinderen en jongeren

Over het wisselleermoment

 • Omschrijving van het wisselleermoment: Dit kan heel divers ingevuld worden afhankelijk van de interesse:
  - deelnemen aan telefonische coaching
  - deelnemen aan teamvergadering
  - afhankelijk van wat er op dat moment mogelijk is deelnemen aan netwerkoverleg, huisbezoek, bureaugesprek,...
 • Doelpubliek voor deze vacature:
 • Duur van het wisselleermoment: 1 dag (op te splitsen in 2 dagdelen)
 • Aantal wisselleerders die op deze vacature kunnen intekenen: 1:
 • Alternatief (digitaal) aanbod omv Corona: Ja : Teamvergadering online
  Huisbezoek of netwerkoverleg online
 • Adres waar Vreemdgaan-Wisselleren doorgaat: Diestseweg 144
  Geel. 2440
 • Extra gegevens: Wij zitten met het JOM team in het nieuwe CAW gebouw in Geel.
  Daarnaast nemen wij ook deel aan netwerkoverleg, doen wij huisbezoeken, gaan we in overleg met andere diensten uit het jeugdhulplandschap en dergelijke in heel het arrondissement Turnhout.